Alla inlägg den 27 september 2010

Av Anna - 27 september 2010 22:18

I helgen har jag varit i växjö och vi for även en vända till kalmar och ställde ut marsvin. Jag fick träffas massor med älskade folk! Som jag verkligen saknat! 4H människor är så underbara!


På fredagen överaskade jag och Johan, Pontus med att jag kom 4 timmar tidigare till växjö än vad han trodde att jag skulle göra, jag tror att han blev otroligt glad i varje fall :D Det var super roligt, när han kom till skolan satt jag där med Johan ^^

Sen åkte vi hem och jag fick träffa familjen osv. Det var super trevligt och man fick otroligt god mat!

Lördagen tillbringades i kalmar vi gick upp 5.30 för att kunna komma i tid. Det var även kaninutställning och uppvisning av höns och duvor på kalmar 4H gård. Jag fick träffa Isabell jag ställde ut Smaragd, Pantomim och Ghillie.


Ghillie överaskade med att bli BIR junior Reserv med CERT!!!!

och Pantomim blev BIS PET 2!!

Det var lång väntan, lite djur anmälda och en ganska långdragen utställning. Men med gott sällskap och en massa kaniner att titta på så fungerade det bra. Vi gick även och tittad e runt på 4H gården och hittade en loppis ^^.

Vi åkte hem runt 5 tiden.

På kvällen åt vi grillat, det var otroligt gott!!


På söndagen låg vi och gryna oss länge! Sen när vi väl gått upp o ätit o så så åkte vi till Teleborgs slott, det var ett otroligt vackert slott med en underbar miljö runt omkring och det var en fin liten fontän där och ett vattenfall! det var otroligt vackert och romantiskt!

Sen åkte vi till växjö 4H gård och tittade på alla djuren och matade dem med äpplen :D Det var urmysigt. VI stannade även til lvid vägen och klappade några hästar!

Sen åkte vi till kronobergs slottsruin och tittade där! Sen satt vi på en brygga och tittade ut över sjön, då kom en and och ja bara "kolla en and, vad söööt!!" så attackerar den min sko!!!

Ja är ytterst tacksam för alla underbara människor som gjorde min helg till en av dem bästa i mitt liv! Tack <3


Älskar dig Pontus <3

  



Ovido - Quiz & Flashcards