Alla inlägg den 16 september 2010

Av Anna - 16 september 2010 21:55

Idag tog ja en näringsdryck till frulle sen gick ja med Nelly som vanligt. Sen blev de morötter hehe.

Mamma släppte av mig på Bo olsson så ja fick köpa pyssel saker medans hon var på möte men jag tröttnade redan efter 20 min så gick in på fiket och åt en korv ^^  sen efter lång tid hämta mor mig o då var vi hos R´s farmor o då tryckte hon i en, en munk.

Väl hemma hade emma lagat mat. blärk på de så blev en näringdryck till..

sen åkte vi till klubben och på vägen dit hämtade vi upp patrik så jag och Nelly kunde social tränas med Patrik och Z :D

Vi gick typ skrurup runt, när vi var på väg tillbaka i denna kyla o blåst så gick vi ner för en backe, o ja prata på som vanligt helt plötsligt snubblar ja över nått jävla stenrede och drar med patrik ner XD Vi kollade skräckslaget på varandra sen reste sig Patrik snabbt upp XD och han bara HUR GICK DET!!??  jag bara hur gick det själv :O!!? o han bara "men det e ju du som e skadad!!?" och ja bara "men jag drog ju ner dig!!!" haha sen bara garvade jag  o hundarna kollade på oss som att vi var idioter.

Livet är sjukligt härligt!! Sen träna vi däcket lite, sen in på kontoret och värma oss!!

När jag väl kom hem så fick jag reda på att folk skrivit skit om mig på en hemsida, inte så trevligt men då vet man ju att man inte kan vara där inne mer.

    

Ovido - Quiz & Flashcards