Alla inlägg den 17 september 2010

Av Anna - 17 september 2010 23:26

idag är jag på bild uppläggningshumör ni får stå ut :)

  

  

  

  

Av Anna - 17 september 2010 23:18

HÄLGE DIRIKSSON MED DIRK

  

  

     

Av Anna - 17 september 2010 22:55

Idag gick ja upp som vanligt ut med nelly i 2 sek sen in igen, dumma regn.. tog paraply och asa mig ut i regnet och blåsten igen. Nelly fick gjort va hon skulle men ingen lång promenix. Sen åkte vi till familjehälsan o konstaterade änu en infektion på antibiotika för tredje gången... -.-'


Hämtade Mari i rydsgård körde till skurup där hon åkt från o handla hundmat och lämna mig vid tåget hahah knäppt blev de men så är de när man är med mig ^^ Då vet man att allt är som vanligt!


Någon idiot hade hoppat framför tåget så de blev inställt o fick åka buss, nelly o ja satt längst bak mellan en fet tant o en väldigt pryd kille i kanske min ålder skulle ja tro. Han sneglade menande på Nelly.. "ja din matte e knäpp som tar med idg på detta upptåg!" såg de ut som han tänkte, men sen log han ^^ vände mig om o såg på tjocka damen och hon log o titta på nelly o nickade. Precis som "söt du är lilla vovve.."

Sen kom ja väl in i malmö o kom av bussen morfar hämtade mig och Nelly fick leka med Gotte. Jag och mormor gick iväg till Panduro outlet och eko hallen blev lite nya pysselsaker :D

Sen åt vi majs och sen slocknade jag i soffan ett tag nu ligger Nelly utslagen på sin fäll och sover medans ja också borde gå till sängs.

Imorgon blir de nått torg sen almviks 4H, sen får man se vad dagen bjuder på.

   Bjuder på denna otroligt vackra bilden hahah ^^

Av Anna - 17 september 2010 10:43

Upptäckte att ja inte alls är lika arg på den där personen som snacka skit om mig igår längre. då jag tror jag har lärt mig att stå på mig och vet jag att hon ljuger så tänker inte jag ta de. Men jag tänker inte bråka. Skakar bara av mig de hemska orden som en smutsig mun spottar på mig och sedan går jag på starka ben vidare mot en snällare och ljusare framtid :)   

Ovido - Quiz & Flashcards